deborahopreis.reismee.nl

On the road in Chile.............: Lake District!

Pichilemu, Santa Cruz, Pucón, Villarrica, 7 lakes Route, Valdivia, Frutillar, Puerto Montt, Puerto Varas, Chiloe..........

on the road
Na een dikke tijd in Santiago te hebben doorgebracht staat een autorit richting zuiden, ofwel het Lake District, op de planning.
Met wat Chileense vrienden gaan we in een klein busje een flink aantal dagen een super relaxte en leuke reis maken. Onze eerste stop wordt het door met Chilenen overbevolkte vakantie-strand-plaatsje Pichilemu.

Pichilemu
Zwarte zandstranden, wit met rood gekleurde huisjes, strand, zee, golven, veel groen en een mierennest aan mensen. Pichilemu is een echt surfparadijsje en barst van de Chileense vakantiegangers. Chilenen hebben geld en gaan ongelofelijk veel op vakantie in eigen land, je komt ze werkelijk overal tegen.

De zonsondergang is hier ‘increible’. Twee dagen lang genieten we iedere avond tijdens deze schitterende zonsondergang aan het strand van een Chileense BBQ (niet zo lekker als de Argentijnse asado natuurlijk maar toch heeft het iets) . Ook stort ik me in Pichilemu aan het surfen en paardrijden langs de kust. Pichilemu is een heerlijke plek om te genieten van de Chileense atmosfeer…. Relaxed!

Het leuke van met een auto reizen is het telkens onderweg kunnen stoppen. De verbindingen zijn echt uitstekend in het Lake District. Onderweg rijden we door verschillende bergen en langs zeer bijzondere erg moeilijk beschrijfbare vegetaties. We stoppen in kleine dorpjes als Pomaire, Santa Cruz en blijven overnachten in de verschillende kleine dorpjes langs de 7 lakes route.. echt plaatjes!

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Travel Active